sdss rašković pupovac

“Poručili su mi da će mi ‘skinuti glavu’, ne iz redova hrvatskog naroda nego iz mojih stranačkih redova i zato sam tražio jučer od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović zaštitu”, izjavio je danas za ŠibenikIN Mirko Rašković, izabrani saborski zastupnik SDSS-a i šibensko-kninski dožupan.

Tko mu je točno prijetio, što zanima i predsjednika Vlade Zorana Milanovića, nije htio odati kao što nije decidirano htio odgovoriti je li takvu ozbiljnu prijetnju prijavio policiji. Samo je poručio da će to otkriti kada bude došlo vrijeme.

U Policijskoj upravi šibensko-kninskoj prijavu takve prijetnje zasad nisu zaprimili.

“Ostajem pri svemu što sam jučer rekao novinarima na Pantovčaku. Pritišću me lijevi i desni, i gornji i donji, a ime onoga koji mi je prijetio nisam htio otkriti ni Kolindi Grabar-Kitarović. Prijetili su mi moji i na tome ću zasad ostati”, kaže Rašković koji tvrdi da njegovog imena nikad nije bilo u Registru branitelja, pa tako nije mogao ni ostvariti braniteljsku mirovinu.

“Penziju ću dobiti kad ostarim i tada će biti poznato kakva je ona, a sve ostalo su gluposti i podmetanja. U mojoj imovinskoj kartici imate sve o meni i slobodno istražite. Ne zanima me u ovom trenutku ni Milanović ni Karamarko, ni Pupovac ni Stanimirović. Za tjedan dana je konstituiranje Sabora i nakon toga će sve biti jasno. Dotad je ovo jedina istina koju želim poručiti hrvatskoj javnosti”, zaključio je Mirko Rašković.

Izvor: ŠibenikIN