ured predsjednice kolinda grabar kitarović viskoka ulica pantovčak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od danas će imati svoj privremeni Ured u Puli. Ured će se nalaziti u Domu hrvatskih branitelja, a predsjednica će u njemu provesti nekoliko dana. Krajem listopada privremeni Ured predsjednice preselit će se u Vukovar, a kako je najavio predsjedničin glasnogovornik Luka Đurić, nakon 1. studenog do kraja godine predsjednica više neće seliti Ured po Hrvatskoj, piše vecernji.hr

Predsjednica će od nadležnih županijskih vlasti dobiti ured na korištenje i u Puli i u Vukovaru, a u oba će s najbližim suradnicima provesti nekoliko dana. Podsjetimo, predsjednica Grabar-Kitarović je tijekom ljeta privremeni Ured imala u Splitu.

Nakon službenog otvaranja Ureda u Puli u 9 sati Grabar-Kitarović će se susresti s istarskim županom Valterom Flegom, pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem, s porečkim i pulskim biskupom mons. dr. Draženom Kutlešom te s rektorom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, prof.dr.sc. Alfiom Barbierijem. Prema rasporedu, predsjednica će danas posjetiti i brodogradilišta Uljanik i Tehnomont.

Izvor: Sloboda.hr/Večernji