laudatotv1

Projekt obiteljske televizije Laudato TV predstavila je glavna urednica portala Laudato.hr Ksenija Abramović na tribini „Vjera moja nosi me“, u nedjelju, 23. veljače, u župi Uznesenja Bl. Djevice Marije – Assunta, u Rijeci. Tribini je nazočio i riječki nadbiskup Ivan Devčić. Uz župu Assunta suorganizator tribine bilo je Povjerenstvo za sveučilišni pastoral Riječke nadbiskupije. Tribinu je moderirao vlč. Velimir Martinović, povjerenik za sveučilišni pastoral.

Obiteljska televizija Laudato TV želi promicati kršćanske i tradicionalne obiteljski ljudske vrijednosti, istaknula je Ksenija Abramović.

laudatotv2

„Laudato TV želi graditi zajedništvo, solidarnost, ljubav prema Bogu, čovjeku, Crkvi i Domovini. Želi razbiti medijsku blokadu, hrvatskoj javnosti omogućiti istinit i potpun uvid u društvena zbivanja kako se posebice crkvene teme ne bi marginalizirale, a interesi hrvatskog naroda omalovažavali“, poručila je i pojasnila kako je osnivanje hrvatske obiteljske televizije velik izazov i odgovornost.

Abramović je sve potaknula da molitvom prate osnivanje Laudato TV, s ciljem izgradnje zajedništva i budućnosti hrvatskog naroda.

Autor: F.Č./laudato.hr
Foto: laudato.hr