petar vlahov hrt praznovjerje astrologinja

Dnevnik 3 HRT-a, urednika Petra Vlahova, bavio se nevjerojatnom temom – brojevima, pa je u goste pozvao astrologinju Anđelku Subašić.

Astrologija se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i time na zbivanja na Zemlji, te s time povezuje čovjekovu osobnost ili slijedove događaja. Nema znanstvenu utemeljenost.

Astrologinja je Vlahovu otkrila kako Vlada neće pasti, a da Karamarka čuva svemir. U nastavku pogledajte što je još rekla o Karamarku i kakvu sudbinu predviđa Boži Petrovu, Tihomiru Oreškoviću i Zoranu Milanoviću.

“Karamarko nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega”, rekla je astrologinja.

Dotaknula se čak i datuma na koji će se glasovati o opozivu premijera Oreškovića. Naime, astrologinja Subašić u datumu 16.6.2016. vidi tri šestice, pa tako i poruku koje te brojke, prema njezinom mišljenju, nose.

Nejasno je kakve veze astrologija ima sa informativnim programom koji financiraju svi građani ove zemlje, kao i to gdje je nestala profesionalnost urednika Dnevnika 3?

http://video.hrt.hr/1506/astrologinja.mp4?_=1

Izvor: Sloboda.hr/HRT/Narod.hr
Foto: HRT