Donosimo šokantu priču o naručenim psihijatrijskim dijagnozama pomoću kojih svaki potpuno zdravi, ali nepodobni Hrvat može biti uklonjen, a pritom i opljačkan.

Audio snimci iz kojih se jasno vidi da svaki građanin može postati žrtva okrutnog sistema, ukoliko im se našao na putu kao politički ili neprijatelj bilo koje vrste, stravični su. Dokazi koji donosi croatorum.hr, a prenosi Dnevno.hr, pokazuju nam nevjerojatan razgovor između Đule Rušinović – Sunare, predsjednicom “Hrvatske Udruge za promicanje prava pacijenata koja govori o tome kako nitko ne može spriječiti genocid nad hrvatskim građanima te da je njoj poznat model kojim Centar za socijalnu skrb u Splitu oduzima građanima imovinu. Isto tako, priča o dijagnozama koje DORH kod psihijatara doslovno naručuje, a koje se onda pišu na pamet te se na taj se način rješavaju građana koji su im “stali na žulj”!

Gospođa koja je došla u posjed zapisa i sama je postala meta, a ljutnju je usmjerila i na gospođu Rušinović – Sunara:

Dakle, gospođa Rušinović – Sunara već više od 15 godina šuti o nezamislivim zločinima nad građanima Hrvatske, dok se paralelno s tim njena udruga financira upravo novcima građana. Riječ je o totalnom uništenju tisuća građana iz raznoraznih razloga. Na primjer ako državno odvjetništvo RH želi nečije nekretnine ili ako je netko nekome smetnja u političkom ili bilo kojem drugom smislu, onda se događa sve ovo što ste čuli u ovom audio snimku iznad.

Snimka cijelog razgovora, trajanja od oko 35 minuta, ću postaviti naknadno. Tužan je vrlo i ostatak razgovora, naročito u dijelu u kojem dotična pojašnjava kako državne službenike uopće nije briga za malu djecu, samo profit koji mogu na osnovu njih izvući. Pretužno da bi bilo istinito. Đuli Rušinović Sunara zamjeram šutnju iznad svega. Zašto je šutila svo svo vrijeme? Ne smatram da je osobno bila upetljana u ove zločine. Ali ovdje ima elemenata prikrivanja kaznenih djela i zločina jer je svatko, po saznanju o počinjenju kaznenih djela, dužan po Kaznenom zakonu prijaviti ta kaznena djela. Međutim, olakotna okolnost joj je ta da to nije imala kome prijaviti, jer su upravo DORH, USKOK, policija i sudovi glavni akteri ovih zločina. Pa vidite što meni rade ! Jedino, znači, ta šutnja, to što u javnost nije izašla sa svime, na ovaj ili onaj način, stvarno ne valja, tužno je. Tužno, zaista. Mogla je mnoge spasiti da je uzbunu podigla mnogo, mnogo prije. Mi svi građani plaćamo njenu udrugu a ona šuti. Kako je moguće sa tom šutnjom živjeti?- pita se oštećena građanka koja je, ako je suditi po zapisima, u velikoj nevolji jer je upala u borbu s puno nadmoćnijim neprijateljem. Audio zapis u kojem psihijatar Miroslav Goreta priznaje naručenu dijagnozu za godpođu koja ih je “raskrinkala”, nevjerojatan je i obavezno ga poslušajte na ovom linku.