Sandra Perković, supruga Marka Perkovića Thompsona, jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača objavila je umjetničke radove njihove kćeri koje je naslikala s 10, odnosno 11 godina, u obliku ‘virtualne izložbe’.

Neki od radova Cvite Perković su originalni, a neke su vježbe repliciranja originalnih radova. Kako doznaje Narod.hr, oko godinu dana pohađa likovnu radionicu kod akademskog slikara Tihomira Bašića, a većinu je radova poklonila prijateljima.

Thompson i supruga inače imaju petero djece: Petra Šimuna, Antu Mihaela, Divu Mariju te blizanke Katarinu i Cvitu.

Prošle godine RTL-ova Derifaj provalila na Thompsonovu terasu kada su djeca bila sama kod kuće

Podsjetimo, prošle je godine novinarska ekipa RTL-a provalila kod Marka Perkovića Thompsona u želji da potajno snimi njegov dom, a pod izlikom reportaže o susjedskom sporu oko čestice. RTL-ova novinarka Danka Derifaj, snimatelj i susjed, Branko Miodrag, od ranije poznat javnosti vezano za švercersku aferu „Panama“ provalili su na Thompsonovu terasu.

U trenutku provale u kući su bile same 11-godišnje blizanke i 15- godišnji sin Perkovićevih, troje od njihovih petero djece. Thompsona i suprugu nazvala su prestrašena djeca opisujući da po terasi, koja se nastavlja na njihovu dnevnu sobu, hodaju dva muškarca i žena, obilaze oko bazena, približavaju se ulazu u dnevni boravak.

Izvor: Sloboda.hr/narod.hr