eduardo da silva flamengo

Prije samo dva mjeseca Eduardo se borio s frustracijama nakon nastupa na nogometnom mundijalu, danas je čovjek koji proživljava najljepše dane u svojoj bogatoj karijeri.

Uoči brazilskog SP-a slavni Flamengo je čamio u zoni ispadanja sa samo jednom pobjedom u devet odigranih kola. Uslijedila je pauza, pa nova dva poraza u nastavku natjecanja i zatim transfer Eduarda da Silve.

Prvu utakmicu proveo je na klupi za pričuve “udišući Maracanu”, a onda je krenulo, donosi tportal. U posljednje četiri pobjede kojima se Flamengo vinuo u sredinu ljestvice Eduardo je upisao tri gola (dva izravno za pobjedu) i potpisao povratak u igru kluba koji se hvali najvećom navijačkom bazom na svijetu.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

>>> Pročitajte pismo kojim se Eduardo oprostio od Šahtara

Komentatori ga već nazivaju igračem koji radi razliku između onog Flamenga koji je uglavnom gutao prašinu i ovoga koji nadire prema vrhu, navijači ga obožavaju a on sam naizgled mirno proživljava najljepše trenutke karijere.

“Što da kažem nakon ovakvih nastupa i rezultata? Presretan sam! Za sada sve ide odlično i sada ću se odmoriti koliko mogu da nastavimo niz i u brazilskom kupu”, okreće glavu Eduardo već prema četvrtu i gostovanju kod Coritibe.

Majstor koji je dugo bio sinonim za peh proživljava svoju privatnu nogometnu bajku. Neka potraje, zaslužio je.