Iako gay lobij u javnosti svim silama želi otkloniti pedofiliju od svoje homoseksualne ideologije, ova snimka dokazuje ne samo da su homoseksualnost i pedofilija povezani, već da spadaju pod istu skupinu nazadnih društvenih anomalija i devijantnih seksualnih ponašanja.

Snimka koja ovih dana kruži YouTubeom i izaziva zgražanje čak i onih najliberalnijih, nije nažalost ono najstrašnije što se može vidjeti na ulicama Brazila. Snimka je svejedno stravična jer se radi o 12-godišnjem dječaku koji skoro bez odjeće pleše vrlo seksualizirani ples, izvijajući se i trzajući stražnjicom i bokovima pred oduševljenom publikom na gay paradi u Sao Paolu održanom 6. lipnja ove godine. U njegovoj blizini vide se dvojica transvestita, te je sasvim jasno da ga jedan od njih instruira i potiče na takav izazovni ples. Ponaša se kao da je dječak njegovo „vlasništvo“. Dječak sasvim sigurno nije sam došao na ideju da svoje tijelo pretvara u seksualni objekt među gomilom razularenih odraslih svakakvih seksualnih orijentacija.

Dječak, koji nije stariji od 12 godina, pohvaljen je u tzv. Gay Star News-u, zbog korištenja seksualno eksplicitnih „plesnih pokreta“ kojima se navodno „bori protiv homofobije“.

Ovaj video odraz je stvarnog stanja koje se širi svijetom i protiv kojega se treba boriti kako bi se zaštitila djeca. Stoga, smatramo da javnost mora biti upoznata i s ovakvim pojavama koje su nažalost vrlo prisutne. Primjer možete pronaći i u tekstu koji govori o tome da u gay paradama u Švedskoj sudjeluju i djeca iz vrtića, a u Hrvatskoj LGBT aktivisti vrbuju srednjoškolsku djecu.

Klikni LIKE ako si za zabranu gay parada i sličnih manifestacija!

Ova snimka živi je dokaz čemu homoseksualna ideologija teži – neograničene seksualne slobode svih ljudi, bez obzira na dob i spol. Ta bolesna seksualna anarhija uključuje, naravno, i pedofiliju. Unatoč tome što je većina homoseksualnog lobija, silom zakona i trenutnih društvenih prilika, još uvijek načelno protiv ozakonjenja pedofilije, veliki dio tog lobija se i deklarativno zalaže za ozakonjenje iste. Mnogi homoseksualci i sami sebe smatraju pedofilima, a mnogi od njih su i osuđivani za pedofiliju.

Nadamo se da je ova snimka konačno otvoriti oči onima koji smatraju kako homoseksualci, lezbijke i cijela LGBTQZUG… zajednica trebaju imati svoja “prava”, jer iza tih svih “prava” potiho dolazi upliv upravo ovakve ideologije i načina života prikazanog na ovoj stravičnoj snimci.

>>> I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!
>>> Ikona borbe za gay prava Larry Brinkin optužen zbog dječje pornografije