Paul Pogba je s Francuskom osvojio svjetski naslov nakon što je u finalu svladana Hrvatska (4:2), ali je veznjak Manchester Uniteda svejedno prikupio puno simpatija naše sportske javnosti.

Francuzi su slavili drugi naslov u svojoj povijesti, na travnjaku je bila ludnica, a 25-godišnji Pogba napravio je potez s kojim je oduševio svijet, a posebno hrvatske navijače. Ta velika zvijezda Manchester Uniteda prišla je izborniku Zlatku Daliću, primila ga za ruku te mu se naklonila.

Fotografi su ovjekovječili taj trenutak, fotografija koja govori više od tisuću riječi i zbog koje će snažni francuski veznjak zadobiti i dosta simpatija u Lijepoj našoj.

No Pogba nije privukao pozornost samo ovom lijepom gestom, nego i jednim video uratkom kojim se narugao Englezima, ljudima iz zemlje u kojoj zarađuje milijune, no ljudima koji su uoči polufinala s Hrvatskom bili bahati i bez respekta za našu reprezentaciju.

U svojoj objavi on im je poručio kako se ‘nogomet sada vraća kući’, a da se navijači Manchester ne bi previše naljutili, odmah je dodao kako se samo šalio. Englezima sigurno ni dan danas nije do šale…


Izvor: Sloboda.hr/tportal.hr