slaven bilić west ham

West Ham je u potrazi za ofenzivcem s kojim bi sljedeće sezone mogao napraviti korak više. Trenutačno klub iz Londona nema previše uspjeha bez obzira na to što nudi ogromne iznose.

Slaven Bilić je ove sezone odveo ‘čekićare’ do sedmog mjesta u Premiershipu, što je sjajan uspjeh s obzirom na prognoze stručnjaka prije početka prvenstva,

No vlasnici žele da se njihova momčad uključi u borbu za vrh. Traže se pojačanja, a jedno ime koje se često spominje je ono Alexandrea Lacazettea iz Lyona.

I tu je stigla prva pljuska. Predsjednik ‘lavova’ s Gerlanda je otkrio jednu zanimljivu informaciju.

‘Da bi se prodaja dogodila, sve tri strane se moraju složiti. Odbili smo nekoliko ponuda, a najveća je stigla od West Hama, 40 milijuna eura. I nju smo odbili,’ rekao je predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas.

U nastavku razgovora za Le Proges Aulas je u svojim odgovorima otkrio da je igrač taj koji na kraju o svemu odlučuje pa se može zaključiti da za Lacazettea West Ham nije dovoljno atraktivan klub da bi mu se obvezao na višegodišnju vjernost.

I prije se pisalo da Lacazette nije želio u West Ham jer ne igra u Ligi prvaka, ali se do sada nije znalo da su u Lyonu bili primorani odbiti takav iznos.

Izvor: tportal