split pride gay parada dišpet

Na četvrtoj gay paradi srama u Splitu organizatori su doživjeli totalni fijasko! Unatoč tome što uživaju apsolutnu podršku medija i politike, te unatoč tome što primaju enormne financijske dotacije iz državnih i stranih fondova, skupina okupljena oko devijantnog seksualnog ponašanja na današnjoj gay paradi u Splitu okupila je tek 50-ak istomišljenika.

Kako saznajemo, uglavnom se radi homoseksualcima i lezbijkama iz stranih zemalja kojima su jedina aktivnost i posao u životu putovanja po svjetskim gay paradama i sličnim manifestacijama, pošto su sve svjetske udruge homoseksualaca i lezbijki financijski odlično situirane.

>>> Gay paradu održite u nekoj dvorani, a ne na splitskoj Rivi!

Također, od Splićana na gay paradi u Splitu nije bilo ni “S”, osim pojedinaca koji dobro zarađuju od promicanja svog devijantnog seksualnog ponašanja. Obični stanovnici Splita gay paradu totalno su ignorirali, pa je parada srama prošla kroz gotovo prazan grad. Tako su Splićani jasno poslali poruku da gay parada nije dobrodošla u Splitu, kao ni u ostatku Domovine.

Na žalost organizatora, splitsku gay paradu zaobišli su i vladajući političari koji su danas preokupljeni unutarpartijskim borbama.

Klikni LIKE ako si za zabranu gay parada i sličnih manifestacija!

Paradu srama tradicionalno je čuvao enormni broj policajaca, opremljenih najnovijom opremom za suzbijanje eventualnih nereda. Paradu je osiguravalo više od 600 policajaca iz Splita i ostatka Hrvatske.

Autor: Sloboda.hr

>>> EUROPSKE VRIJEDNOSTI: U Norveškoj održan dječji “gay festival” (VIDEO)