tihomir orešković premijer zlatko hasanbegović

Dok se čekaju prvi reformski zahvati i priprema proračun premijer Tihomir Orešković dao je intervjuu za Večernji list gdje je progovorio o suradnji s Mostom i HDZ-om, ali i nekim aktualnim temama

Iako Most i HDZ često znaju imati oprečne stavove, premijer Orešković u intervjuu Večernjem listu rekao je da ipak svi zajedno dobro funkcioniraju.

“Mi smo jedan tim. Ne želim nikoga uvrijediti, ali nemojte sve vjerovati što piše u novinama (smijeh). Ali na svojoj sam se koži uvjerio, kada sam pročitao neke stvari, da nije točno sve što se piše. Mi smo tim, imamo odlične odnose, svakodnevno komuniciramo. Ako imamo zajedničke ciljeve, a imamo – hoćemo bolju Hrvatsku i na tome radimo. To je kao i u braku, ni u braku nije uvijek sve sjajno. Ali radimo na našem cilju”, kazao je Orešković.

Progovorio je i o slučaju Lozančić, kazavši da se njegova poruka nije promijenila i da kada donese odluku da će se situacija riješiti.

“Čovjek sam iz poslovnog svijeta. Najprije hoću sve ispitati, a onda donijeti odluku. Neću u žurbi donositi važne odluke”, rekao je o Lozančiću.

Izvor: Sloboda.hr/Večernji list