homoseksualnost bolest gay parada zagreb pride

Danas centrom grada Zagreba promarširat će gay parada, odnosno parada svih onih okupljenih oko devijantnog i perverznog seksualnog ponašanja.

Parada pod nazivom Zagreb Pride kreće u 14 sati s Trga žrtava fašizma te će proći središnjim zagrebačkim ulicama i završiti javnim skupom u parku Zrinjevac.

Klikni LIKE ako si protiv održavanja gay parada u Zagrebu i Hrvatskoj!

Svoj dolazak na paradu su najavili i članovi HNS-a, stranke koja odavno podržava promociju devijantnog i perverznog seksualnog ponašanja. Povorku ponosa svojim dolaskom će podržati HNS-ovi saborski zastupnici Sonja Koenig, Goran Beus Richembergh i Igor Kolman, HNS-ov zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Stojak, kao i članovi Mladih HNS-a i ženske inicijative HNS-a. Poruku podrške poslala je i predsjednica stranke Vesna Pusić.

>>> Osramotili se! Praznim Splitom prošla gay parada s tek 50-ak sudionika, uglavnom stranaca!

Pošto je cijeli državni represivni aparat na strani sudionika parade, te se po tom pitanju trenutno ne može ništa napraviti, možemo se samo nadati da će gay parada u Zagrebu proći isto kao i u Splitu – neprimjetno.

Stoga, pozivamo sve dostojanstvene Zagrepčane koji razmišljaju zdravim razumom, da u periodu marširanja gay parade izbjegavaju centar grada, te time jasno pošalju poruku da gay parada nije dobrodošla u Zagrebu, kao ni u ostatku Domovine.

>>> Njemački homoseksualci i antifašisti izmetom gađali mirne prosvjednike

Autor: Sloboda.hr