vlada_rh_sjednica

Iako se premijer Milanović kune da nema nikakvu tajnu suradnju s EPH, a pritom se privatno sastaje s Ninoslavom Pavićem i oprašta mu enormne dugove, današnja odluka Vlade ne ide na ruku Milanovićevim tvrdnjama. Naime, premijer Zoran Milanović danas je potvrdio da je za novog glasnogovornika Vlade imenovan Nikola Jelić, novinar Jutarnjeg lista. Nikola Jelić novinarstvom se bavi od 1992.godine radeći za Slobodnu Dalmaciju, Novi list i od samog pokretanja, za Jutarnji list. U posljednje je dvije godine nekoliko puta intervjuirao premijera.

Jelić je zamijenio Ivanu Grljak koja je dala ostavku iz privatnih razloga. Prethodno je radila kao glasnogovornica SDP-a. Premijer je potvrdio da je prekinuo suradnju i sa svojom posebnom savjetnicom za medije Zinkom Bardić. Ona je dvije godine savjetovala premijera kao zaposlenica PR agencije Madison kojoj je SDP jedan od glavnih klijenata već deset godina.

Ivana Grljak i Zinka Bardić u Banskim se dvorima nisu pojavljivale zadnjih nekoliko tjedana. Izbivanje Bardić povezuje se s Milanovićevom najavom smjene pomoćnika ministra financija Branka Šegona na Novoj TV radi financijskih malverzacija i zlooporaba položaja.

Autor: F.Č./Narod
Foto: Facebook