njemačko selo njemačka imigranti rasisti

Selo u Njemačkoj objavilo je popis osnovnih pravila za imigrante. Popis pokriva pitanja osnova civiliziranosti – poput kupnje i pravila na autocestama – pa sve do osnovnih načela europskog svijeta, poput toga da se mlade djevojke ne smiju uznemiravati.

Njemačka je čista zemlja i takva bi trebala ostati“, stoji u dokumentu koji imigrante podsjeća da u Njemačkoj, „mi svoju nuždu obavljamo isključivo u toaletima, ne u vrtovima i parkovima, pa čak niti u živici i iza grmlja.“

Grad Hardheim, u pokrajini Baden-Württemberg, dom je oko 4600 stanovnika. Ipak, oko 1000 imigranata smješteno je u obližnjoj vojnoj kasarni Carl-Schurz.

Lokalni stanovnici naivno su načinili dokument koji bi imigrantima trebao pomoći ostvariti nemoguće – integrirati ih u njihovu zajednicu, te su isti objavili na web stranici općine.

Međutim, kako to obično biva, neki su se odmah uspjenili, pa su autore i cijelo selo optužili za „rasizam“, ali i „stereotipnost“ i ne predstavljanje „njemačke političke tolerancije“ i indirektnog nazivanja imigranata „životinjama“. Stranica je ubrzo uklonjena.

Prema onome što su drugi njemački mediji uspjeli sačuvati, na stranici je pristojno pisalo:

Dragi stranče, dragi stranče! Dobrodošao u Njemačku, dobrodošao u Hardheim. Mnogi od vas prošli su kroz teške stvari. Rat, smrtna opasnost, opasni bijeg preko pola svijeta. To je sada gotovo. Sada ste u Njemačkoj.

Kao što vidite, tekst je u potpunosti tipičan za naive patološke altruiste koji nisu u stanju vidjeti dalje od onoga što im kontrolirani mediji i izdajnički političari serviraju.

Jasno, dokument u nastavku dijeli daljnje savjete i traži od imigranata da „što prije je moguće nauče njemački jezik, tako da možemo komunicirati i da nam možete izraziti svoje potrebe“, ali i da ne prave buku nakon 22 sata u njihovom malom selu.

Informirali su imigrante i da moraju „platiti za artikle u trgovini prije nego ih otvore“ u Njemačkoj, te da ne smiju „ulaziti na privatne posjede; niti vrtove, štale i druge zgrade te da ne smiju uzimati voće i povrće koje im ne pripada.“

„Istina je da vjerska sloboda vrijedi za sve u Njemačkoj“, tvrde oni. Jednakost spolova također se spominje: „Žene moraju voditi neovisan život i imati ista prava kao muškarci.“

Također je upućena poruka muškarcima, koji čine ogromnu većinu imigranata, da se suzdrže od seksualnih napada na mlade žene i to na način „da ih ne traže brojeve telefona, Facebook adrese, da ih ne uznemiravaju i ne prose za ženidbu.“

„Njemačka je miroljubiva zemlja“, zaključak je dokumenta. Zaista, naivno i – „rasistički.“

Izvor: Breitbart