GayFest_Bucharest_2006_activist

Iz Njemačke nam dolazi još jedan u nizu dokaza da je teza o miroljubivoj naravi homoseksualnih aktivista jedna velika laž. Naime, dok su roditelji njemačkih školaraca prosvjedovali zbog uvođenja pro-homoseksualnog kurikuluma u škole, homoseksualni i antifašistički aktivisti napali su ih pljuvanjem i bacanjem svog izmeta na mirne prosvjednike.

“Prosvjednici su fizički napadnuti i dobili smo dojam da je policija zakazala u zaštiti naših prava na okupljanje i sigurnost”, stoji u izjavi organizatora prosvjeda koji su se održali u Kölnu i Baden-Württembergu.

Prema izjava očevidaca, roditelji su bili izloženi prijetnja, uvredama i pljuvanju. Gađali su ih jajima i izmetom, transparenti su im pokidani te je bilo nemoguće nastaviti sa predviđenim programom.

Za više ovakvih tekstova- klikni Like!

Oko 1.000 roditelja sa svojom su djecom došli iskazati svoje neslaganje s preranom seksualizacijom njihove djece u školama. Prosvjed je bio unaprijed prijavljen te je imao dozvolu vlasti i policije. Ubrzo nakon početka prosvjeda pojavila se banda antifašističkih i homoseksualnih “aktivista” koji su napali prosvjednike.

Unatoč tome što su prosvjednici imali legalno prijavljen prosvjed, policija nije odlučila suzbiti napadače, već je tražila od organizatora prosvjeda da otkažu prosvjed kako ne bi došlo do “eskalacije nasilja”.

Autor: Sloboda.hr/Portal Pandora
Foto: Wikipedia