njemačka imigranti

U nedjelju je izbila tučnjava između par stotina imigranata u prihvatnom centru u Berlinu. Bila je to druga masovna tučnjava tog dana.

Nekoliko imigranata uhićeno je nakon što je tučnjava započela u redu za podjelu hrane u prihvatnom centru na bivšem aerodromu Templehof, koji je pretvoren u privremeni smještaj za 1200 imigranata.

Ta tučnjava započela je samo par sati nakon što je izbila masovna tučnjava u prihvatnom centru u berlinskom predgrađu Spandau, gdje su se imigranti međusobno napadali koristeći vatrogasne aparate.

Razbijeni prozori, porazbacan namještaj, ispražnjeni vatrogasni aparati i nekoliko ozlijeđenih, rezultat su tučnjave u Spandauu. Oko 500-njak osoba evakuirano je iz zgrade zbog „straha i panike.“

U drugim prihvatnim centrima dogodile su se još dvije tučnjave.

U berlinskoj četvrti Kreuzberg, u zgradi gdje su smješteni imigranti, 18-godišnjak je remenom za hlače napao 17-godišnjaka.

U međuvremenu, petero osoba ozlijeđeno je u tučnjavi između Sirijaca, a tučnjava je izbila u objektu u pokrajini Saska-Anhalt.

Razumljivo, pretrpani centri dobrim dijelom su uzrok netrpeljivosti i tenzijama. No, je li takva situacija mogla biti izbjegnuta?

Zanimljivo, njemačka policija već je više puta pozvala vlasti da razdvoje imigrante prema njihovoj etničkoj i vjerskoj pripadnosti, što ukazuje na to da bi etno-mazohisti svoju utopijsku propagandu o „jednakosti“ i „toleranciji“ morali usmjeriti na ove poprilično netolerantne imigrante. No, takvo nešto teško je očekivati – tu bi se ipak radilo o „rasizmu“ i nametanju „zle bjelačke“ kulture drugima. Ne treba ni spominjati kako bi takav pokušaj zapravo završio.

Izvor: Breitbart/Pandora