njemačka izbjeglica imigranti dresden

Marokanski 31-godišnji “izbjeglica” uhićen je zbog silovanja žene u Dresdenu. Prema izvještaju s portala radio postaje Radio Dresden, napad se dogodio u četvrtak, 17. rujna, na lokaciji kod mosta Nossener.

Žrtva, Njemica stara 31 godinu, penjala se na most stepenicama iz ulice Zwickauer, kada joj je Marokanac prepriječio put i zaprijetio odlomljenim komadom stakla te ju je odvukao u obližnje grmlje gdje ju je silovao.

Žena je uspjela dati opis počinitelja policiji, a zločinac je ubrzo uhićen u blizini mjesta događaja. Policija navodi kako je žena bila ozlijeđena u napadu, ali su odbili dati više informacija.

Podsjetimo, Dresden je posljednjih mjeseci bio poprište najvećih anti-imigrantskih prosvjeda u kojima su sudjelovali većinom obični Nijemci, zabrinuti zbog masovne invazije i prijetećeg porasta kriminala u gradu.

Vlada Angele Merkel u znak odmazde, iako to nije službeno potvrđeno, podigla je izbjeglički logor u središtu grada doslovce preko noći. Prosvjeda i negodovanja građana je bilo i još uvijek ih ima, no, logor je još tamo. Dakako, samo par dana nakon što su “izbjeglice” došle u dotični logor, izbila je masovna tučnjava među njima.

No, za takve stvari ionako nikoga nije briga, jer to etno-mazohisti nazivaju „generaliziranjem“. Jasno, kada se običan svijet suprotstavi samoubilačkoj politici neke zemlje, tada odjedanput etno-mazohisti počinju sve protivnike nazivati „rasistima-nacistima-fašistima….“ To nije generaliziranje, zar ne?!

Izvor: Sloboda.hr/Pandora