neymar

Oči cijelog svijeta uperene su prema velikom finalu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske, a najveće utakmice godine dotakao se i jedan od najboljih igrača današnjice Neymar.

Neymar ni iz drugog pokušaja nije uspio odvesti Brazil na vrh. Najskuplji nogometaš u povijesti “najvažnije sporedne stvari na svijetu” u Rusiji se nije proslavio. “Selecao” je zaustavljen u četvrtfinalu od Belgije, a najveća brazilska zvijezda iritirala je navijače diljem planete teatralnim pokušajima da isprovocira prekršaje pa ga je javnost uzela na zub i s njime se sprdala preko društvenih mreža.

I tako će Neymar završnicu gledati kao stotine milijuna drugih ljudi koji vole nogomet – preko televizije, a Brazilac je uoči dvoboja Hrvatske i Francuske poslao poruku vezanu uz samo finale.

“Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru… Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, kako god završilo finale, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!” napisao je Neymar.

Izvor: Sloboda.hr/tportal.hr