švedska silovanje

Švedska je trenutno još uvijek druga po redu zemlja u svijetu po broju silovanja, iza Lesota u Africi, zbog čega su švedski političari očito vrlo nezadovoljni te ustraju u dovlačenju još većeg broja imigranata, kako bi čim prije dostigli vrh.

Ako ste pritom pomislili da su žrtve silovanja samo žene, grdno ste se prevarili. Ipak, Švedska je naveliko poznata po svojoj “progresivnosti” i “naprednosti”, pa je tako postala prva zemlja u svijetu koja je otvorila hitni centar upravo za silovane muškarce.

Najveća bolnica u Švedskoj, Södersjukhuset u Stockholmu, otvorila je nedavno posebni odjel za hitnu pomoć silovanim muškarcima i dječacima.

Prema pisanju portala The Local, godišnje se prijavi oko 370 slučajeva silovanja muškaraca u Švedskoj, što je ipak neočekivana brojka, a također treba uzeti i u obzir neprijavljene slučajeve. Također ostaje nepoznato je li riječ o silovanjima homoseksualne naravi ili pak heteroseksualne.

Bilo kako bilo, Švedska se ovim činom dokazala kao iznimno „progresivna“ te kako se bori za „jednakost“ do te mjere da nije u stanju iz zemlje ukloniti glavni uzrok epidemije silovanja – ne-bijelce.

Navedimo samo par činjenica. Prije 40 godina, Švedska je bila jedno od najugodnijih i najsigurnijih mjesta za život, a po broju silovanja bila je na najnižem mjestu. Ipak, od 1975., kada je započeo program imigracije, pa sve do danas, broj silovanja skočio je za 1472 posto, dok se populacija povećala za 18,7 posto.

Samo u 2002. godini, 85 posto osuđenih za silovanje, na minimalnih dvije godine zatvora, bili su prva ili druga generacija imigranata.

Švedske vlasti tako i dalje ostaju u neumoljivoj trci za najmorbidnije titule, a tu utrku očito su vlo odlučni dobiti.

Izvor: Pandora/Breitbart