1-Tour-Odeon-Tower-Penthouse-Monaco-3

Tour Odeon je prvi novi neboder u Monacu nakon osamdesetih godina prošlog stoljeća. Monaco je sam po sebi sinonim za luksuzni život pa tako ni ne čudi da se u njemu nalazi jedan od najluksuznijih stanova na svijetu, Sky Penthouse koji je smješten na pet katova, a na krovu ima “beskonačni” bazen koji gleda na more. Takav luksuz namijenjen je samo onima koji imaju jako “dubok džep” odnosno milijarderima, pa i cijena ovog životnog luksuza od nekih 400 milijuna dolara koliko će budući vlasnik morati platiti ne bi trebala predstavljati neki problem, čime bi ovaj penthouse postao najskuplji Penthouse na svijetu.

Tower

U njemu će se nalaziti tri sobe za osoblje, a bit će opremljen i toboganom koji povezuje plesni podij s bazenom na otvorenom. Vlasnici će uz taj imati na raspolaganju još nekoliko manjih bazena, privatnog vozača, kuhara i drugo osoblje koje će se brinuti da usluga bude na nivou cijene i luksuza.

U Tour Odeonu se osim ovog nalazi još 70 golemih stanova za bogataše za koje se očekuje da će se na tržištu naći iduće godine, a detaljno ga možete istražiti ovdje.

Izvor: Sloboda.hr/Uprolazu.com