oliver frljić rijeka hnk

Predsjednik Nacionalnog sindikata policije Nikola Kajkić komentirao je za direktno.hr izjavu Olivera Frljića, intendanta riječkog HNK-a, na današnjoj presici s Antifašističkom ligom. Pritom nam je otkrio šokantne podatke o novcu navodno potrošenom na zaštitu Olivera Frljića.

”Jučer sam bio u razgovoru u policiji i na svim vratima bila je Gospa, vjerojatno su sobe bile blagoslovljene, ali to sada nije važno”, rekao je između ostalog Frljić povodom navodne provale u stan njega i njegove djevojke.

Kakav stav Nacionalni sindikat policije ima oko ”Gospe na vratima” i smatraju li ovu izjavu uvredljivom, komentirao je predsjednik Nacionalnog sindikata policije Nikola Kajkić, otkrivši pritom ekskluzivne informacije.

”Frljiću treba postaviti pitanje kako mu nije smetalo kad ga je hrvatska policija od 2. kolovoza 2015. do danas po nalogu bivšeg Ministra Ostojića čuvala, vozila službenim automobilom MUP-a, i na to je MUP potrošio pola milijuna kuna? Zbog postojanja opasnosti da će ga netko napasti, ozlijediti, zamislite! Možda je u tom autu visjela Gospina krunica? Ali mu to nije smetalo i ne smeta mu. Kad je vožnja badava?”, komentirao je Kajkić.

Klikni LIKE ako za smjenu Olivera Frljića na mjesto intendanta HNK u Rijeci!

Zanimljiva je ova Kajkićeva izjava u kontekstu nedavnih Frljićevih izjava kako nije dobio policijsku zaštitu, unatoč navodnim prijetnjama koje dobiva.

Nadalje, Kajkić zaključuje:

”Ne bi smo se previše upuštali u komentare i istupe tog “STRUČNJAKA”, naš sindikat ima i članove srpske nacionalnosti, koji vole našu domovinu i prihvaćaju je kao svoju! Oni poštuju naše svece, a i mi njihove… A GOSPA JE JEDNA! Ali taj nositelj zvijezde petokrake to ne poštuje, on je očito protivnik svega što je hrvatsko. Moramo napomenuti da su nam konkretno neki od Srba koji žive u Srbiji, a sudjelovali su u napadima na Vukovar, pomogli snimiti dokumentarni film “OVČARA NEISPRIČANA PRIČA”, a u kojem su nam i u svom svjedočenju prokazali brojne ubojice iz Vukovara koji su nažalost ostali nekažnjeni. Ako se taj gospodin zalaže za žrtvu i voli Hrvatsku, odnosno stalo mu je do žrtve, zašto primjerice Frljić ne napravi kazališnu predstavu na te okolnosti, odnosno na okolnosti mučkog i vjerskih ubojstava Hrvata i nesrba u Vukovaru??? Evo za početak VELEPROMET ILI OVČARA…”.

Izvor: Sloboda.hr/Direktno.hr