Foto: Snimka zaslona

Osnivač i vlasnik mostarske tehnološke tvrtke NSoft, Igor Krezić, prekinuo je govor na sastanku zaposlenika i na njihovo iznenađenje skočio s balkona. Srećom, ovo je bio samo performans u kojem nitko nije stradao.

Igor Krezić vlasnik je trenutačno najprofitabilnije firme u BiH, koja se prošle godine našla i na petom mjestu Deloittove liste najbrže rastućih kompanija.

Sastanaka je sniman, pa se može vidjeti da je njegov neočekivan potez izazvao paniku i vriske zapanjenih zaposlenika. Već u slijedećoj sekundi na snimci se vidi kako Krezić, uz smijeh, aterira na prethodno pripremljeni zračni jastuk.

Ovaj performans na tragu je njegove nedavne najave da će se aktivirati u politici. Kako bi ilustrirao koliko bi to beznadan potez bio, izveo je ovaj “smrtonosni skok”, što je, smatra, ”manje” samoubojstvo od bavljenja politikom u BiH, objavili su BiH mediji.

Kezić je objašnjenje za svoj postupak objavio na Facebooku. ”Prije mjesec dana sam započeo svoju ‘političku karijeru’. Kao i svako samoubojstvo, i ovo se dogodilo zbog viška vremena. Međutim nisam ni pomislio da će to biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta… Pošto se moj godišnji odmor poklopio s mojom ‘političkom karijerom’ prvi sastanak nakon što sam se vratio, djelatnici su tražili da objasnim svoje samoubojstvo koje sam naravno…. dočarao:). U ovom pranku, oni su krivci što su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godišnjem) i dotakao dno života u kojem ne vidim spas….. ” napisao je tim povodom Krezić na svom Facebook profilu.


Izvor: Sloboda.hr/Dnevnik.hr