gmo monsanto sjeme kukuruz poplavljena područja donira poplave

Zloglasna megakompanija Monsanto odlučila je donirati GMO sjeme u vrijednosti od 445.000 eura poplavljenim područjima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. S obzirom na nedavne događaje u kojima su propali usjevi u milijunskim gubicima u ove tri države, Monsanto je odlučio donirati sjeme kukuruza DEKALB u vrijednosti od 275 tisuća eura Srbiji, te ostatak Hrvatskoj i BiH, ukupne vrijednosti 445 tisuća eura, piše na njihovom službenom blogu monsantoblog.eu.

Uz sjeme kukuruza, poljoprivrednici pogođeni poplavom dobit će i GMO sjeme rajčice, krastavaca i kupusa u vrijednosti od 75 tisuća eura.

Klikni LIKE ako si protiv GMO proizvoda u Hrvatskoj!

Monsanto je vodeći svjetski proizvođač GMO sjemenja koji se od svog početka pretvorio u nemilosrdnog uništavača malih poljoprivrednika koji su koristili organski čista sjemena. Više o Monstantu možete pogledati i u dokumentarnom filmu kojeg prilažemo ispod članka.

Stoga, ovim putem upućujemo poziv svim poljoprivrednicima na poplavljenim područjima. Ne uzimajte donirano GMO sjeme od strane zloglasne mega tvrtke Monsanto! Monstantu nije stalo do vaših tužnih sudbina, već iz samo želi iskoristiti kako bi preuzeo kontrolu nad hrvatskim oranicama, baš kao što su to uradili u ostatku svijeta.

>>> Medvedev: Rusija neće uvoziti GMO proizvode

Autor: Sloboda.hr