Već smo navikli da masovni mediji prešućuju događaje kada se, kao u ovom slučaju milijuni okupe protiv okupacije zdravog razuma.

Svjetski mediji su prešutjeli spektakl, odnosno milijun i pol Peruanaca na ulicama na prosvjedu pod nazivom: ‘Miči ruke s moje djece’.

Naime, povijesni prosvjed u Peruu koji je okupio milijune bio je održan u zajedništvu tog mnoštva s ciljem ukidanja rodne ideologije smrti u školama, koja je kod njih, baš kao i kod nas nametnuta od jedne male vrhuške dobro potkovane novcem – milijardama koje ekipa poput Sorosa uplaćuje kako bi se indoktriniralo čovječanstvo – u njihovom smjeru, daleko od istine, što bi nas trebalo dovesti do propasti civilizacije i svih njenih temelja.

Peruanci su to prepoznali, i ujedinili se protiv pedofilije, nametanja pederastije, tzv. rodne ravnopravnosti i općenito protiv prljavog udara na djecu svijeta. Zato su prosvjed i nazvali ‘Miči ruke s moje djece’.

“Roditelji imaju temeljno pravo obrazovati svoju djecu i odgajati ih onako kako žele. Ovakvo nametanje liberalne ideologije propasti dovodi nas do toga da smo morali ujedinjeni izaći na ulice u bitku, duhovnu bitku za umove naše djece. Mi se borimo za moral, za svetost ljudskog života od začeća do njegove prirodne smrti. Mi se borimo za zaštitu obitelji i tradicionalnog odgoja, i ljudi su nas podržali”, rekao je biskupski vikar zadužen za pastoral obitelji, Lois Gaspar koji je oduševljen odazivom još dodao: “Morate shvatiti da smo na bojnom polju. Na bojnom polju u kojem se borimo za našu djecu”.

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr