mesić karamarko

Bivši predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji ‘N1 na jedan’ i između ostalog komentirao je svog bivšeg suradnika Tomislava Karamarka, ali dosadašnje poteze nove Vlade.

Karamarka se, rekao je, sjeća kao antifašista.

“U to vrijeme je bio antifašist i provodio je hrvatske zakone, kako ti zakoni traže. Ja sam s njim dosta razgovarao u vrijeme kad smo surađivali provodio je politiku, koju smo zajedno provodili. Očito da je sada Karamarko izašao s jednom politikom, koju je vjerojatno imao, ali ju je držao za sebe. Sada je ovo pravi Tomislav Karamarko”, odgovara Mesić.

Zamoljen je i da prokomentira novu Vladu u kojoj je značajnu poziciju zauzeo Most nezavisnih lista.

“Pa cijela kampanja je vođena pozivom na reforme i zato su vjerojatno građani i povjerovali da će reforme dovesti do poboljšanja kvalitete života. Ali ja za sada to ne vidim, osim da se raspravlja o podjeli plijena, kako se to kaže u politici. Ja ne vidim neku veliku suradnju u njihovom radu, jer očito nemaju zajedničke strategije. Ne vidim da je Most iskoristio tu svoju poziciju. Građani će na sljedećim izborima reći jesu li iskoristili tu poziciju, koju su im građani dali. Za sada to ne vidim”, kazao je Mesić.

Izvor: Sloboda.hr/N1