mate kapović hčsp josip miljak fašist bleiburg

Mate Kapović, predsjednik ultraljevičarske i neokomunističke Radničke fronte, šokirao je hrvatsku javnost svojim najnovijim primitivnim ispadom.

Naime, na dan 70. obljetnice Bleiburške tragedije Kapović je na svom Facebook profilu Hrvatima poručio: “Isprike na rječniku, ali serem vam se na Bleiburg…”

Ovim primitivlukom rigidni ekstremist Mate Kapović još je jednom dokazao da je njegov mentalni sklop zarobljen daleko u prošlosti, u onom vremenu kada je ovakav primitivan način izražavanja bio sasvim normalan.

mate kapović bleiburg

Zbog ovakvih riječi u civiliziranim zemljama Kapović bi istog trena “letio” s mjesta profesora na Filozofskom fakultetu. No, s obzirom na vlast koja je danas u Hrvatskoj i s kojom je Kapović do kraja “slizan”, u Hrvatskoj ćemo za taj trenutak morati još malo pričekati.

Bilo bi zanimljivo vidjeti sudbinu nekog od sveučilišnih profesora kako izjavljuje “Serem vam se na Jasenovac”. Ne sumnjamo da bi taj profesor ne samo “letio” s fakulteta, već bi se isti zasigurno našao na naslovnicama svih režimskih medija koji trenutno miliju i glade vladinog “lajućeg psa” Matu Kapovića.

Također, ne moramo ni spominjati da se u Njemačkoj za riječi “Serem vam se na Auschwitz” ekspresno završava na višegodišnjoj robiji.

Klikni LIKE ako smatraš da ovakvim primitivcima nije mjesto na hrvatskim sveučilištima!

Autor: Sloboda.hr
Foto: Facebook/Cropix