mirko rašković sdss marko jurič

Slučaj Mirka Raškovića koji se, nakon pritužbe Predsjednici da mu se prijeti i pokušava natjerati da potpiše potporu Zoranu Milanoviću, našao na ‘udaru’ uvreda aktivista SDP-a preko Facebooka a zatim i tjednika Telegram, komentirao je Marko Jurič.

Na svome Facebook statusu Jurič je istaknuo kako su Zoran Milanović, njegova ekipa u SDP-u i redakcija Pavićevog Telegrama poražena strana u Oluji. Iz tog razloga, nastavio je Jurič, sada cinkare i drukaju protiv Mirka Raškovića, razotkrivajući njegovu ulogu u Domovinskom ratu.

”Naime, Srbin Rašković se za razliku od njih stavio se na raspolaganje svojoj domovini Hrvatskoj. U tome Rašković nije bio usamljen, ali o tim Srbima koji Hrvatsku smatraju svojom domovinom nećete ništa čuti u vodećim tzv. hrvatskim medijima, a koji su u svojoj biti tvrde jugokomunističke, žandarmerijske liste za odstrel”, napisao je Jurič na svome FB profilu.

Mišljenja je kako je u Hrvatskoj na djelu “jedan prljavi politički gangsteraj”.

”Jeziva je to istina i hrvatska stvarnost da je aktualnoj vladajućoj kliki i medijskoj virtualnoj stvarnosti pobjeda u Domovinskom ratu zapravo bila poraz njihove opcije, njihove domovine Jugoslavije, njihove ideologije milicijskog boljševizma. Drugim riječima, u Hrvatskoj je na dijelu jedan prljavi politički gangsteraj koji je premrežio i ovladao državom. To su redom jugoslavenski žbirovi kojima je svaka Hrvatska noćna mora. Sve će učiniti da ostanu na vlasti, a ako to neće biti moguće onda će uništiti Hrvatsku”, napisao je Jurič.

Upozorio je na još jednu potrebnu pobjedu hravtskoj.

”Tuđmanova ideja pomirbe imala je smisla kada je Hrvatska bila napadnuta izvana. Danas je Hrvatska napadnuta iznutra i tu nema mjesta za ideje pomirbe, suživota i velikih koalicija. Hrvatskoj treba pobjeda nad ovom unutarnjom agresijom genetski modificiranih jugoslavenskih troglodita”, zaključio je Jurič.

Izvor: Sloboda.hr/Facebook/Direktno