mario mandžukić juventus

Hrvatski reprezentativac (29) će krenuti putem Jarnija, Bokšića, Kovača, Tudora… Svi oni nosili su crno-bijeli dres.

Mario Mandžukić u nedjelju će i službeno postati član Juventusa! Talijanski Sky je prvi saznao da je Mandžo u Torinu , dogovora posljednje detalje ugovora, a nakon liječničkog pregleda će potpisati ugovor! Nakon nekoliko sati je vijest potvrdila i Stara dama i to putem društvenih mreža.

Hrvatski reprezentativac (29) će tako krenuti putem Roberta Jarnija, Alena Bokšića, Roberta Kovača, Igora Tudora … Svi oni nosili su crno-bijeli dres.

Atletico Madrid trebao bi dobiti 18 milijuna eura, što je četiri manje nego kada su ga kupili. Dosta je nejasna situacija oko prodaje jer je Mandžo miljenik navijača, a njegov ratnički stil voli Diego Simeone jer je i sam takav. K tome, u dosta slaboj sezoni kluba, 3. mjesto u La Ligi i ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka, on je bio drugi strijelac, odmah iza Griezmanna .

Mandžukiću će Juve postati sedmi klub u karijeri. Krenuo je u Marsoniji , potom prešao u Zagreb , a onda uDinamo . Prva inozemna destinacija bio mu je Wolfsburg , a prije Atletica je još nosio dres Bayerna .

Zanimljivo, kada potpiše, bit će mu to treći klub u nizu koji je sezonu ranije izgubio finale Lige prvaka.Bayern od Chelseaja , a Atletico od Reala .

Što je Mandža rekao u svom prvom intervjuu u Torinu, pogledajte u videu:

Izvor: Sloboda.hr/Goal.com