zoran mamić Henriquez dinamo manchester united

Zoran Mamić priprema svoju momčad za dvoboj sa Splitom u kojem modri sutra mogu i službeno osigurati 10. uzastopni naslov hrvatskog prvaka…

Dinamo se sprema za gostovanje na Parku mladeži. Modri bi već sutra mogli dohvatiti novi naslov hrvatskog prvaka, no cilj Zorana Mamića je tek – odigrati dobru utakmicu. I biti na “svom” nivou…

“Ovo je za nas jedno od težih gostovanja, u Parku mladeži uvijek nam je bilo vrlo teško. Znamo što nas u Splitu očekuje, ovo će nam biti predigra za finale Kupa. Želimo pokazati da smo kvalitetniji i bolji, ali to treba dokazati i na terenu”, kazao je Zoran Mamić, pa nastavio:

“Želimo zadržati dobar niz, još jednom ostvariti dobar rezultat u Splitu. Nisam razmišljao o tome da u Splitu možemo osigurati naslov prvaka, moja je koncentracija vezana samo uz sutrašnju utakmicu.”

Igrački kadar?
“U Splitu neće biti Antolića, Soudanija, Olma, Muse i Sigalija. Soudani ima kartone, dok je Sigali lakše ozlijeđen. Ništa strašno, ali ne želimo ništa riskirati.”

Malo o Splitu…
“Već sam kazao, radi se o jako dobroj ekipi koja raste u formi. Izgubili su u Rijeci, no tamo su zaigrali bez nekoliko važnih igrača. Dobili su i Hajduk u prvenstvu, nanizali nekoliko dobrih rezultata.”

Malo o Zoranu Vuliću…
“O njemu ne treba trošiti riječi, za mene je on jedan od najboljih stručnjaka u Hrvatskoj.”

Engleszi opet pišu u Angelu Henriquezu. Jeste li s njim završili posao? Postoji li mogućnost da ipak ostane u Manchester Unitedu?
“To sam rekao već 20-ak puta, već sam sam sebi dosadan. Angelo Henriquez je već naš igrač. Da, on može ostati u Manchester Unitedu. No, samo ako nam plate 20 milijuna eura! I otkupe našeg igrača.”

Dejan Radonjić briljira u Puli…
“Svaka mu čast. Stvarno mu služi na čast što je već postigao 16 pogodaka. Pogotovo s obzirom na broj odigranih utakmica. I to još u ekipi koja, bez podcjenjivanja, nije vrhunska momčad”, završio je Zoran Mamić.

Izvor: Goal.com