malta maltežani imigracija izbjeglice imigranti

Valletta, Malta, grad koji je dobio po jednom od najvećih europskih junaka u borbi protiv islama – Jean De La Vallette, velikom meštru viteškog reda Hospitalcci, koji je u svojim 70-im godinama vodio uspješnu obranu grada protiv osmanlijskih hordi 1565., u bitci koja je postala poznata kao „Velika opsada Malte.“

Video koji vam ovdje donosimo većinom je na malteškom jeziku, međutim svjedoči o otporu islamizaciji i općem etničkom uništenju Europe.

Skupina od oko 200 ljudi u subotu je prosvjedovala protiv imigracije. Prosvjed je organizirala organizacija Ghaqda Patrijotti Maltin (GPM).

Tijekom prosvjeda, mnogi sudionici nosili malteške zastave i natpise, od kojih su neki osuđivali nedavni incident u gradu Paceville, pri čemu je jedan Libijac nožem izbo petero ljudi. Također su se mogle vidjeti poruke protiv imigracije i protiv dolaska imigranata na Maltu.

Sudionici su skupljali i potpise za peticiju s naslovom „Ne prisilnoj imigraciji“. Organizatori navode kako je istu do sada potpisalo oko 14.000 ljudi.

Govoreći pred okupljenima, predsjednik organizacije GPM, Alex Pisani rekao je kako je imigracija „dovela do brisanja malteške rase.“ Pozvao je na oštrije kazne za imigrante koji su proglašeni krivima za kriminalna djela te za ograničavanje socijalnih beneficija. „Bolje policijska država, nego država straha“, dodao je.

Publici se obratio i još jedan dužnosnik organizacije, koji je opisao imigrante potpuno opravdanim epitetima „silovatelja, dilera droge i ponavljajućih kriminalaca.“ „Zašto su oni ovdje? U njihovoj zemlji nema rata,“ rekao je okupljenima uz veliko odobravanje okupljenih.Malta bi trebala biti samo za Maltežane.

Izvor: Pandora/Times of Malta