luka modrić real madrid

Hrvatska reprezentacija bila je hit na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odakle se vratila sa srebrnim medaljama, a to je očekivano uzrokovalo veliku potražnju za našim nogometašima.

Ante Rebić, Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Duje Ćaleta-Car, Mario Mandžukić, Domagoj Vida, Dejan Lovren, Ivan Rakitić … ma nema dana, a da se netko od naših reprezentativaca ne spominje u nekom novom transferu. Ponuda nije manjkalo ni uoči SP-a, a kamoli poslije njega, jer je hrvatska nacionalna vrsta napravila senzacionalan rezultat.

No nitko na stolu nema ponudu kakvu je dobio Luka Modrić. Hrvatski kapetan opet je oduševio svijet, odveo je reprezentaciju do finala te je proglašen najboljim igračem turnira.

Na Transfermarktu mu je cijena tek 25 milijuna eura zbog njegovih godina (33), ali oni koji žele njegove usluge spremni su platiti jako puno, a najviše Kinezi.

Prema izvoru Sportskih novosti Modrić danas u rukama drži nestvarnu ponudu iz Kine. Četrdeset milijuna eura godišnje, naravno neto. Iznos koji bi Realovog veznjaka svrstao uz bok najplaćenijih ako bi otišao prema najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Hrvatski veznjak još ima dvije godine ugovora s Realom koji mu najvjerojatnije ne bi ni radio problema ukoliko bi naš majstor stvarno odlučio spakirati kofere i zaputiti se prema Kini, jer 40 milijuna eura je suludi iznos, ali Modrić je u ranijim svojim medijskim istupima jasno pokazao da ga još uvijek samo zanima igranje na visokoj razini i to u ‘kraljevskom klubu’ pa je realno da ugovor na Santiago Bernabeu odradi do kraja (sedam milijuna eura po sezoni). A poslije njega imat će 35 pa nije ni nemoguće da ode prema Kini.

Inače, Kinezi su i prije dvije godine bili u lovu na našeg kapetana, a tada su mediji baratali sa iznosom od oko 20 milijuna eura godišnje plaće.

Izvor: Sloboda.hr/tportal.hr/Sportske novosti