kumrovec 2015. dan mladosti josip broz tito stjepan mesić

Hrvatska udbo-mafija ne može se pomiriti s činjenicom da se na skupovima u Jasenovcu i Kumrovcu zajedno okupilo manje od tisuću ljudi, uglavnom starijih gostiju iz Srbije, Republike Srpske i Slovenije, dok se na Bleiburgu okupilo više od 70 tisuća ljudi, od čega više od 35 tisuća mladih.

Stoga, jedini način da udbo-mafija ublaži još jedan povijesni poraz jest pokušaj sinkroniziranog režiranja još jedne laži preko svojih medija o tome da komunistički zločinac i masovni ubojica Tito u Hrvatskoj ima ikakvu značajniju podršku izvan titoističkog interesnog kruga profitera i bioloških potomaka njegovih ubojica.

Umjesto da mediji izvještavaju raznovrsno i sadržajno, svi su redom objavili identičnu vijest s identičnom opremom i s identičnim podatkom da je u Kumrovcu bilo 7 tisuća ljudi. Čak su izveli i brižljivo iscenirano kolektivno organizirano panoramsko fotografiranje, s lupetalom Mesićem u prvom planu.

Klikni LIKE ako protiv komunističkog orgijanja u Kumrovcu!

Srećom, netko je u međuvremenu izmislio matematiku i brojanje, pa smo ručno prebrojali koliko se ljudi nalazi na navedenoj fotografiji. Točno 298, uz opasku da su transparenti i zastava sakrili oko 20 ljudi, te ih je još toliko vjerojatno ostalo i izvan fotografije. Dakle, sve u svemu 340 ljudi, s tim da se uglavnom radi o “gostima” iz Srbije, Republike Srpske i Slovenije

A to je i više nego bijedna podrška ideologiji zločinačkog antifašizma te liku i djelu poremećenog sadističkog masovnog ubojice Josipa Broza Tita.

Zanimljivo, osim navedenog Stjepana Mesića poznatog po krađi australskih čekova, aferi ‘Patria’, aferi ‘Stanovi’, aferi ‘cementara’ i sličnim antifašističkim dosezima, te njegovog savjetnika Jakića, u Kumrovcu se nacrtala još samo jedna osoba poznata široj javnosti, a to je bio Goran Štrok, tzv. ‘ljevičar po vokaciji’, inače propala tajkunčina koja je zapravo idealni model titoista u 21. stoljeću, bivši vlasnik nekoliko hotelčina u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji, sve onako po modelu samoupravnog socijalizma.

Autor: Sloboda.hr/Dragovoljac
Foto: B. Scitar/V.list/PIXSELL, obrada Dragovoljac (posjetitelji označeni bijelom (101), plavom (100) i ružičastom bojom (97))

>>> ILEGALNO ORGIJANJE U KUMROVCU: Par stotina Titovih idolopoklonika kršilo zakone RH, policija nije reagirala