trumpFoto: lifenews.com

Kako je sastav ureda novog američkog predsjednika Donalda Trumpa sve više jasniji, tako Amerikanci imaju sve više razloga za sreću. Naime, gotovo svi Trumpovi ministri i bliski ljudi su desno orijentirani Pro-Liferi, odnosno čvrsti zagovornici života naspram abortusa. Stoga, u Americi buja strah Planned Parenthooda, organizacije koja je nadmoćno godinama zgrtala novac na ubijenoj nerođenoj djeci i prodajom njihovih organa u milijunskom broju. Mnogi Kršćani u Americi, pak, slave i uzvikuju: “Ima Boga!”.

Ministar zdravlja na Hodu za Život

Ministar kojeg će Trump postaviti kao ministra zdravstva je republikanski kongresmen iz Gruzije, Tom Price. On je član reformirane crkve i ozbiljni protivnik zdravstvene zaštite Baracka Obame, pogotovo dijela da se kontracepcija i abortus plaćaju iz državnog proračuna. On je i veliki zagovornik života i ozbiljan protivnik abortusa a na Pro Life hodu za Život u Washingtonu sudjelovao je tri puta. Studirao je medicinu, cijenjen je oženjen i ima tri sina.

Grčki pravoslavac dan započinje molitvom

Načelnik stožera u Bijeloj kući je Reince Priebus, grčki pravoslavac snažnih vjerskih uvjerenja. Bio je uključen u kampanju republikanaca a običaj mu je američki kongres započeti molitvom Isusu Kristu. Također, protivnik je abortusa, oženjen i ima svoje djece.

Budući  ministar pravosuđa  za život

Jeff Session budući da je ministar pravosuđa. Metodist po vjeroispovijesti, 69 godina star, otac troje djece, do sad zastupnik u Senatu države Alabama. Aktivni zagovornik života i protivnik abortusa.

Obrazovanje – uvjerena kršćanka

Za odgoj i obrazovanje bit će nadležna 58-godišnja milijarderka Betsy DeVos. Zalaže se za reformu školstva, za njegovu demokratizaciju tako da bi i siromašnim studentima trebalo biti omogućeno pohađanje elitnih sveučilišta, kao i privatnih škola. Po vjeroispovijesti je reformirana kršćanka koja ispovijeda vjeru gdje god stigne. Udana je i ima četvero djece.

Graditeljstvo – adventist

Ben Carson je budući ministar graditeljstva, jedan od Trumpovih protukandidata u predsjedničkoj kampanji i adventist snažnog kršćanskog uvjerenja da život počinje začećem.

Ministar obrane svakodnevno čita Bibliju

Ljubav prema ljudima iskazuje i bivši general James Mattis koji se spominje kao ministar obrane. Veliki je protivnik američke intervencije u Siriji, Iraku i Afganistanu a optužuje Baracka Obamu da mu je baš zabavno pucati na ljude. Protivnik je rata. Oženjen je i nema djece, te je zbog toga nazvan – ratnikom redovnikom. Svakodnevno čita Bibliju.

Ambasadorica UN-a – protiv abortusa

Američki veleposlanik pri Ujedinjenim narodima biti će 44-godišnja kćer indijskog imigranta. Također članica kršćanske metodističke crkve, protivnica pobačaja i zdravstvenog odgoja.

Potpredsjednik – protiv abortusa

Javnost je već obaviještena o budućem potpredsjedniku Mikeu Penceu, kršćaninu, konzervativcu koji se žestoko bori protiv abortusa i istospolnih brakova.

Sve ove ljude još treba potvrditi Senat, a činjenica je da ako oni zaista budu vodili Ameriku, doći će do velikih i nezaustavljivih promjena barem po pitanju života, zbog čega najviše strahuju zagovornici abortusa koji su do dolaska Trumpa neometano ubijali i do 50 milijuna nerođene djece godišnje u svijetu, najviše u Americi.

Planned Parenthood moćna industrija smrti od samog početka provodi veliku kampanju protiv Donalda Trumpa svjesna da kad on postavi svoje ljude na ove pozicije, oni apsolutno gube bitku, jer Donald Trump je sam najavio ponovno preispitivanje zakona o abortusu koji je prijevarom izglasan u poznatom slučaju “Roe ws. Wade”, s tim da je čuvena Roe priznala da je bila ucijenjena, prevarena te da nikada zapravo nije abortirala, te se pokajala što se preko njenog imena legalizirao genocid nad čovječanstvom!

Zbog svega toga, Trump traži razmatranje zakona i istovremeno najavljuje snažna Pro Life imena u budućoj ‘Vladi’ Amerike.

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr