mateo kovačić real madrid

Mateo Kovačić dobio je dosad najveću minutažu ove subote protiv Espanyola, a pokazao je da poput Luke Modrića kojeg je zamijenio može na pravi način poslužiti napadače Reala…

Mladi hrvatski 21-godišnji veznjak dosad je nastupio u svakoj utakmici otkad je stigao u Madrid, no u prethodnima se uglavnom isticao tek točnim kratkim dodavanjima te pokojim dobrim građenjem. Ipak, ove subote u uvjerljivoj pobjedi 6:0 protiv Espanyola Kovačić je ušao u igru već u 56. minuti i odigrao zasad svoju najbolju utakmicu u dresu ‘kraljevskog kluba’.

Potkraj susreta Mateo je izveo i prvi potez o kojem se priča u Španjolskoj. Naime, u završnici utakmice u stilu Luke Modrića kojeg je zamijenio dugom je loptom pronašao Cristiana Ronalda koji je izašao sam pred Lopeza i imao priliku zabiti svoj šesti pogodak na utakmici. Promašio je, za razliku od 7. minute kada ga je poslužio drugi hrvatski veznjak.

‘Kovačić je jako dobar igrač, ima mnogo talenta i kvalitetu. Bio je jako dobar otkad je ušao u igru,’ upravo je Modrić bio taj koji je prvi pohvalio Matea.

Benitez još traži Kovačiću pravo mjesto na terenu, no jasno je da na njega ozbiljno računa i da će definitivno dobiti priliku nametnuti se ove sezone…

Izvor: Sloboda.hr/tportal