karamarko hdz

“Vi znate moje mišljenje o tripartitnoj vladi i načinu na koji to funkcionira. Skeptičan sam, ali ako treba, doći ću. Bilo što ću napraviti da završimo ovo”, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na upit novinara o mogućem zajedničkom sastanku s predstavnicima Mosta i Zoranom Milanovićem iz koalicije Hrvatska raste zakazanom za ponedjeljak u podne.

“Ja mislim da ova trakavica ne može dugo trajati. Ili novi izbori ili dogovor. Mislim da građani sve lošije to podnose”, ističe on.

Dalje dodaje: ”Ja sam uvijek sa stavom. Jeste li vi ikad vidjeli da sam ja bez stava pred vama? Naravno da ću dati svoj stav. Ja mislim da je tema sve ono što se dosad dogodilo, rekapitulacija možda i analiza jučerašnjeg Sabora, ali i perspektiva onoga što trebamo napraviti”.

Podsjetimo, Most nezavisnih lista na svojem Facebook profilu objavio je da se danas poslijepodne u Dalmaciji sastaje s predstavnicima Domoljubne koalicije zbog dodatnih usuglašavanja.

Točno mjesto i vrijeme današnjeg sastanka u Dalmaciji još nije dogovoreno. Čim bude, obavijestit ćemo javnost, poručili su iz Mosta.

Nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Sabora Most nezavisnih lista pozvao je čelnike koalicija Hrvatska raste i Domoljubna Hrvatska na zajednički sastanak u Smičiklasovoj u ponedjeljak, 7. prosinca.

Most je, podsjetimo, priopćio da stoji na raspolaganju i za ranije sastanke sa svakom stranom pojedinačno, a sve u cilju pronalaženja što bržeg i kvalitetnijeg rješenja za trenutnu situaciju.Zvuči misteriozno zašto jug Hrvatske, ali Božo Petrov je iz Metkovića, ne može svaki dan trčkarati za Zagreb, kazao je jutros Ivan Lovrinović za emisiju Hrvatskog radija Poligraf. Pojasnio je da je Most i do sada razgovarao odvojeno sa SDP-om i HDZ-om. Ako SDP bude trebao dodatne konzultacije u ponedjeljak, Most je na usluzi. Današnji sastanak s HDZ-om, kaže, neće biti tajan.

Izvor: Sloboda.hr/HDZ/Narod.hr