ante tomić isprika thompson

Ante Tomić napisao je ispriku Marku Perkoviću Thompsonu za članak “Thompsonov ručak za Gotovinu” objavljenom u Slobodnoj Dalmaciji nedugo nakon proslave Oluje 2013. godine.

“Prije dvije godine, o obljetnici Oluje, napisao sam satirički tekst ‘Thompsonov ručak za Gotovinu’, temeljeći ga na navodnoj izjavi Marka Perkovića: ‘Ima i onih koji slave u Kninu, a oni ne vole ni nas ni Hrvatsku’, ne znajući da je Perković zanijekao da je to ikad rekao. Zbog ovog se propusta i neugodnosti koju sam mu svojim tekstom moguće prouzročio, ispričavam Marku Perkoviću”, napisao je Ante Tomić još 18. studenoga.

Odgovor je došao na službenoj facebook stanici Thompsona.

“Takozvani novinar Ante Tomić molio na sudu da ga se ne kazni novčano za napisan gnjusni članak od 13.08.2013 pun laži i mržnje u kojem se neljudski obrušio ne samo na Thompsona već i na njegovu suprugu i djecu kao i na sve mještane Čavoglava. Naravno, Slobodna Dalmacija je tu ispriku svela na par centimetara i objavom samo u tiskanom izdanju 18.11.2015.”, stoji na Facebook stranici najpopularnijeg hrvatskog glazbenika.

GOSPON SUDAC, NEMOJTE PO DŽEPU MOLIM VAS, JAVNO ĆU SE ISPRIČATI MARKU PERKOVIĆU THOMPSONU(Slobodna dalmacija i Ante…

Posted by Marko Perković Thompson on 11. prosinca 2015