reisman2

Judith Reisman ponovno dolazi u Hrvatsku, te će održati niz predavanja koji se tiču spolnog odgoja. Osim dr. Reisman, na predavanjima u Zagrebu će također sudjelovati Thomas Hampson i Timothy Tate. Govoriti će se o tome kako je nastao ovakav spolni odgoj koji nam se trenutno nameće, te zašto ga treba preispitati i ukinuti.

Alfred Kinsey utemeljitelj je istoimenog Kinsey instituta koji obrazuje seksologe diljem svijeta, autore programa rodno spolnog odgoja za djecu predškolske i školske dobi. On je postavio teze o „seksualnosti djece“ na kojima se temelji cjelokupni spolni odgoj. Takav je slučaj i u Hrvatskoj. Kinsey i njegov institut poticali su pedofile, obučavali i plaćali za blud nad dojenčadi i djecom.

Ovaj posjet zapravo je početak jedne svjetske kampanje koja će krenuti upravo iz Zagreba, gdje se cijela „znanost“ temeljena na zaključcima Kinseyevog instituta treba proglasiti ništavnom.

Dođite na predavanja i uključite se u raspravu. Predavači vam stoje na raspolaganju za sva pitanja.

plakat_web Zagreb

Događanja u Zagrebu:
– 27.5. (utorak) u 11h tribina „Ne dirajte djecu“ na Filozofskom fakultetu družbe Isusove, Jordanovac 110. U 20h istoga dana biti će organizirana molitva krunice na Kamenitim vratima, te čitanje JR Rezolucije 1:“Ne dirajte djecu!“. Gosti: J.Reisman, T.Tate, T.Hampson
– 28.5. (srijeda) u 19:30 promocija knjige Judith Reisman „Seksualna sabotaža“ u hotelu Sheraton
– 29.5.(četvrtak) u 19h predavanje na Medicinskom fakultetu. Gosti: J.Reisman, T.Tate, T.Hampson
– 1.6. (nedjelja) Sveta misa, crkva Sv. Mati Slobode. Predslavi don Damir Stojić

Nakon Zagreba, predavanja će također biti održana u Vukovaru, Splitu i Zadru.

Za više informacija posjetite facebook stranicu Građanske inicijative “Ne dirajte djecu!”