ibrahimović psg

Švedski reprezentativac i napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović potvrdio je ono o čemu se već duže vrijeme govori – a to je odlazak iz PSG-a i Pariza.

No dok se rastanak s PSG-om naslućivao, ali se i nagađalo kamo će ovaj vrhunski napadač, sada je posve sigurno da će njegov novi klub biti neki od engleskih velikana.

“Postoji interes klubova iz Premiershipa, to mogu potvrditi. To je liga o kojoj pričaju svi ljudi na svijetu. Da budemo jasni, nema pregovora sa PSG-om, sljedeće sezone neću igrati za taj klub. Proveo sam u njemu četiri nevjerojatne godine, a konačnu odluku o klubu donijet ću ovog ljeta”, potvrdio je Ibrahimović.

Arsenal ima veliku želju dovesti ga, baš kao i Jose Mourinho, naravno ako preuzme Manchester United. No ne treba otpisivati ni Chelsea ni Manchester City, iako je gotovo nemoguće da se opet spoje Guardiola i Ibra.

Ibra će biti na slatkim mukama, vagati ponude, a samo Arsenalova je vrtoglava i prema njoj bi zarađivao 300.000 funti tjedno.

Inače, Ibrahimovićev odlazak na Otok čak je i logičan, jer igrao je već u Italiji (Juventus, Inter, Milan) i Španjolskoj (Barcelona) te se sada sigurno želi dokazati i u najnogometnijoj zemlji Europe. Također, Ibrahimović je još igrao za Malmö i Ajax.

Izvor: Sloboda.hr/tportal