hčsp frano čirko ivan pavić ive andrijević

Nakon 9. Općeg sabora Hrvatske čiste stranke prava (HČSP), gdje su HČSP-ovci izabrali Josipa Miljka za predsjednika stanke te nove članove Glavnog stana, održana je prva i konstituirajuća sjednica Glavnog stana, vrhovnog političkog tijela te stranke.

Za novog političkog tajnika stranke izabran je 25-godišnji Frano Čirko, bacc. educ. math., inače predsjednik Mladeži HČSP-a koji se do sada isticao svojim političkim zalaganjem i predstavljanjem pravaške političke ideje u javnosti.

Za dopredsjednika i postrojnika HČSP-a izabran je 33-godišnji Ivan Pavić, mag. geol., inače predsjednik Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba koji je od preuzimanja te dužnosti uspio postrojiti stranačke organizacije po čitavom Zagrebu, i to većinom s mladim ljudima.

Funkciju dopredsjednika HČSP-a vršit će i Ive Andrijević, predsjednik kastavske podružnice i predstavnik HČSP-a Primorsko-goranske županije gdje je HČSP također uspio stvoriti respektabilnu organizaciju mladih ljudi te polučiti i odlične rezultate, kao npr. prošle godine u Delnicama.

Treba napomenuti da je u Glavni stan HČSP-a izabrano još troje pripadnika mlađe populacije: 27-godišnji Mario Kovač iz Petrinje, 37-godišnji Stjepan Špehar iz Švicarske i 37-godišnja Ksenija Musa, dipl.soc/dipl.cro, iz Dubrovnika.

Ovo novo i pomlađeno vodstvo HČSP-a očito je pokazatelj nekih novih vjetrova u toj stranci, kojima pravaši u prvi plan žele staviti svoju novu generaciju prožetu novim idejama i modernijim načinom djelovanja.

Iz HČSP-a su priopćili kako je Glavni stan utvrdio da je “Opći sabor održan s velikim uspjehom i na njemu je pokazana snaga stranke, te udaren pravi politički smjer kojega će Glavni stan i provoditi.”

Izvor: Sloboda.hr
Foto: HČSP

>>> HČSP PROTIV REGISTRA IZDAJNIKA: Izdajnike nije potrebno popisivati, već im suditi i kazniti ih!