hčsp prosvjed protiv imigracijske politike imigranti izbjeglice

Hrvatska čista stranka prava u subotu 26. rujna 2015. u 13 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu organizira mirni prosvjed protiv samoubilačke imigracijske politike Europske unije.

Njihovo priopćenje koje potpisuje predsjednik Mladeži HČSP-a i glavni organizator prosvjeda Frano Čirko prenosimo u cijelosti:

“Nekontroliranim puštanjem masovne ilegalne invazije imigranata u Hrvatsku, a time i u ostale države Europske unije, Hrvatska radi veliku pogrešku te postavlja sebi i Europi veliku tempiranu bombu do čije će eksplozije doći prije ili kasnije. Kozmetička i kratkovidna “rješenja” Zorana Milanovića samo će potaknuti još više potencijalnih imigranata na ilegalan ulazak u Europu.

Cilj preko 95% imigranata, koji ulaze u Europu, su samo i isključivo ultra-liberalne socijalne naknade u Njemačkoj i Švedskoj. To se ne može nazivati izbjeglištvom.

Zaustavljanje masovne ilegalne imigracije svim sredstvima nije pitanje lijevog ili desnog političkog opredjeljenja, ni poštivanja tzv. ljudskih prava, niti pokazivanja neke tolerancije i humanosti. Ljudsko je pravo hrvatskog naroda da spriječi neizbježnu katastrofu do koje će doći ako se ne zaustavi ovakva masovna invazija imigranata u Hrvatsku i ostatak Europe, a u kojoj će stradati i Europljani i imigranti. Ne budimo naivni i ne postavljajmo tempiranu bombu ni sebi, a ni drugim državama.

Sve raspoložive činjenice upućuju na to da je masovna invazija imigranata iz Bliskog istoka i Afrike, kao i rat na Bliskom istoku, dirigirana i pomno isplanirana. Hrvatska ne smije nasjesti na tu igru, niti bespogovorno izvršavati naredbe šefova zapadnih zemalja, već mora pokazati da je suverena i samostalna država te štititi sigurnost hrvatske i europske budućnosti.

Prosvjed je uredno prijavljen policiji.

Pozivamo sve one koji se protive samoubilačkoj imigracijskoj politici EU da nam se u subotu pridruže.”