hčsp frano čirko prof ivan lovrinović

Na lavinu reakcija koju je izazvao ekonomski strateg MOST-a prof. dr. Ivan Lovrinović svojim izjavama o reformama monetarnog i mirovinskog sustava u Hrvatskoj reagirala je i Hrvatska čista stranka prava (HČSP), koja je danas u javnost poslala javnu potporu prof. Lovrinoviću.

Priopćenje HČSP-a, koje potpisuje predsjednik njihove mladeži Frano Čirko, prenosimo u cijelosti:

“Povodom najnovijih napada na prof. dr. Ivana Lovrinovića od strane međunarodnog financijskog lobija i njihovih glasnogovornika u Hrvatskoj, Hrvatska čista stranka prava (HČSP) izražava javnu potporu prof. Lovrinoviću u borbi za suverenitet hrvatskog monetarnog i financijskog sustava.

Iako je prof. Lovrinović tek „zagrebao“ u probleme hrvatskog monetarnog i financijskog sustava, odmah je na njega pljusnula kiša metaka od strane financijskih centara moći koji su, uz pomoć korumpiranih hrvatskih političara i bankara, Hrvatskoj na prevaru oteli njezin suverenitet.

Ako samo pogledamo biografije i reference onih koji su napali prof. Lovrinovića, možemo vidjeti da se radi redom o ljudima obrazovanih, odgojenih te financiranih od strane bankarskih giganta, MMF-a, Svjetske banke te sličnih centara moći koji iz Hrvatske godinama izvlače milijarde i milijarde eura te čitavi monetarni, financijski i gospodarski sustav Hrvatske drže u šaci.

Vrijeme je da Hrvatska vrati na prijevaru oteti monetarni i financijski suverenitet u svoje ruke, kazni one koji su to omogućili, a oštećenim građanima vrati nepravedno oduzetu imovinu, novac te budućnost za život u slobodnoj i suverenoj Hrvatskoj.

Nadamo se da će prof. Lovrinović na tome ustrajati kako zna i umije, te da neće pokleknuti pritisku onih koji suverenu Hrvatsku ne mogu smisliti ni u snovima.

Bog i Hrvati!

U ime Glavnog stana HČSP-a,

Frano Čirko, predsjednik Mladeži HČSP-a”