hčsp zoran milanović sdp socijaldemokratska partija komunistička partija

Zoran Milanović je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji u središnjici Socijaldemokratske partije (SDP) oštro napao Domoljubnu koaliciju, te kao razlog nemogućnosti suradnje s istom naveo sudjelovanje HČSP-a u toj koaliciji za koju Milanović smatra da je fašistička i rasistička. Na te prozivke danas je reagirala i Hrvatska čista stranka prava (HČSP) oštrim, ali i vrlo konkretnim i utemeljenim priopćenjem.

Priopćenje, koje u ime Glavnog stana HČSP-a potpisuje predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čirko, prenosimo u cijelosti:

“U svojem najnovijem naletu nekontroliranog bijesa, frustracije zbog sve očitijeg gubitka premijerske fotelje Zoran Milanović liječi izjavama u kojemu opet spominje Hrvatsku čistu stranku prava (HČSP) u kontekstu fašizma, rasizma te ostalih izlizanih etiketa.

Pravdati se da nismo baštinici fašizma, političke ideologije koja je propala i nestala 40-ak godina prije nego se velika većina članova HČSP-a uopće rodila, naravno nema smisla. No, ono što je značajno jest to da takav očajnički pokušaj diskreditacije Domoljubne koalicije dolazi iz usta predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP).

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) kao pravna i zakonska sljednica zločinačke Komunističke partije Hrvatske (kasnije Saveza komunista Hrvatske) zadnja je koja u Hrvatskoj nekoga može prozivati i povezivati s nekom od zločinačkih ideologija. Komunistička partija Hrvatske (danas SDP) odgovorna je za smrt preko milijun ratnih i poratnih nevinih žrtava te za tisuće i tisuće mučenja, zatvaranja, progona i montiranih procesa tijekom 45 godina represivne komunističke diktature i tiranije.

Umjesto da šuti i bude sretan što još uvijek nitko Socijaldemokratsku partiju Hrvatske i njena današnja i prijašnja vodstva nije posjeo na optuženičku klupu zbog zlodjela koja su ta Partija i njezini članovi činili u svojoj povijesti, Zoran Milanović ima obraza nekoga optuživati zbog navodne povezanosti s nekom od zločinačkih ideologija.

Kada HČSP bude došao u poziciju odlučivanja u Hrvatskoj, Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) biti će zabranjena i prebačena na optuženičku klupu gdje će odgovarati za sva nekažnjena zlodjela počinjena od njezina osnutka 1. kolovoza 1937. do danas.

Bog i Hrvati!

U ime Glavnog stana HČSP-a,

Frano Čirko, predsjednik Mladeži HČSP-a”

Klikni LIKE ako se slažeš s HČSP-om!