hčsp izbori 7. izborna jedinica crni lug delnice frano čirko ivan topić

U završnu fazu priprema za nadolazeće parlamentarne izbore krenula je i Hrvatska čista stranka prava (HČSP).

Naime, iz HČSP-a izvješćuju kako je u nedjelju u Crnom Lugu u Gorskom Kotaru održana sjednica stožera HČSP-a za 7. izbornu jedinicu. Sjednici su prisustvovali izaslanici svih zagrebačkih kvartovskih podružnica iz 7. izborne jedinice, izaslanici županijskih vijeća Zagrebačke i Karlovačke županije te domaćinskih podružnica HČSP-a Primorsko-goranske županije.

Sjednica je održana u prostorijama Mjesnog odbora Crni Lug koji se nalazi u administrativnom području Grada Delnica. Izaslanike su ugostili HČSP-ov vijećnik Grada Delnica Ivan Topić te predsjednik Mjesnog odbora Crni Lug Siniša Knaus koji je na mjesto predsjednika stupio nakon trijumfa HČSP-a na mjesnim izborima u Delnicama u svibnju ove godine. HČSP je u Crnom Lugu osvojio čak 34% glasova.

Sjednicu je vodio koordinator HČSP-a za 7. izbornu jedinicu Frano Čirko, koji je prisutne upoznao s novim izbornim pravilima i zadacima koji ih čekaju, te ih uputio u trenutnu političku poziciju HČSP-a uoči parlamentarnih izbora.

hčsp izbori 7. izborna jedinica crni lug delnice frano čirko ivan topić

Stožer je nakon analize zaključio kako HČSP na području 7. izborne jedinice ima jake i organizirane podružnice koje iza sebe imaju vrlo dobre rezultate s posljednjih lokalnih izbora, te koje će spremno dočekati parlamentarne izbore i maksimalno odraditi svoj dio posla.

Iz HČSP-a poručuju kako su spremni na svaki oblik izlaska na izbore, bilo u koaliciji ili pak samostalno.

Specifičnost HČSP-a u 7. izbornoj jedinici jest taj da veliku većinu podružnica vode uspješni i odgovorni pripadnici Mladeži HČSP-a koji će zasigurno hrvatskom čovjeku na izborima znati ponuditi svoju mladost, sposobnost i spremnost na borbu za prava hrvatskog čovjeka. Posebni naglasak HČSP-ovci će stavljati na obnovu i razvoj zapuštenih područja poput Gorskog Kotara koji vrve od potencijala, no zbog neodgovorne politike vladajućih garnitura doživljavaju egzodus mladih ljudi.

Izvor: Sloboda.hr/HČSP