Bekim Balaj rijeka kramarić

Bekim Balaj je novi napadač Rijeke, a Albanac je potpisao na dvije i pol godine s opcijom produljenja na još dvije godine. Transfer će postati služben nakon što Balaj raskine ugovor sa Slavijom, a to će dogoditi u toku današnjeg dana.

Albanski reprezentativac već je dva dana na Kvarneru i dogovorio je sve sa čelnicima Rijeke te bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor, donosi Goal.com. Albanski napadač prošle godine došao je na naslovnice iz dva razloga, prvi put zbog nogometnih vještina postizanjem pobjedonosnog pogotka protiv Portugala u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a zatim zbog hrabrog čina na prekinutoj utakmici u Beogradu kada je među prvim igračima dotrčao obraniti albansku zastavu koja je skinuta s drona zbog kojega je i došlo do prekida utakmice.

Na Kantridu Bekaj dolazi iz praške Slavije, a još je igrao za gradskog rivala Spartu, Gencerbirligi, Jagielloniu te albanske Vllazniu i Tiranu. Belaj će za nekoliko dana napuniti 24 godine te će se priključiti momčadi u Rovinju.