Patološka mržnja, netolerancija i netrpeljivost prema Hrvatima u Bosni i Hercegovini odavno vlada među mnogim tzv. Hrvatima iz RH, među kojima je i nemali broj podupiratelja Socijaldemokratske partije (SDP). No, najnoviji primjer te mržnje zgrozit će čak i većinu samih SDP-ovaca.

Naime, na službenoj Facebook stranici SDP-a jedna očito zaluđena podupirateljica Partije pod imenom Ana Boška Ivanković na najvulgarniji, najprimitivniji i krajnje bolestan način izvrijeđala je hercegovačke Hrvate.

“Zašto hercegovančine imaju pravo krojit hrvatima sudbinu? Imaju svoju zemlju, svoju vladu i svoj život. Kad su njima izbori, nitko od nas ne ide tamo glasat. I to još imaju pravo glasat i vamo i tamo. To nije nikakva dijaspora, nemaju veze sa definicijom dijaspore. Nikad nisu bili “Hrvati” dok ih Tuđman tako nije proglasio. Goni bandu zločinačku. HDZ = Hercegovačka Destruktivna Zajednica”, napisala je primitivka Ana Boška Ivanković.

Da stvar bude još gora, SDP nije uklonio ovaj primitivluk sa svoje službene stranice, već ga je ostavio da skuplja “lajkove”.

Možemo samo zamisliti kakvih bi razmjera bila reakcija javnosti da je neki “zaluđeni desničar” na isti način pisao npr. o “srbendarama”, “židovčinama” ili “crnčugama”. Dotični bi završio na stupu srama svih režimskih medija, a ne bi mu ginuo ni kazneni progon. No, kada je riječ o “hercegovančinama”, onda je sve dopušteno.

Klikni LIKE ako smatraš da ovakvo bolesno vrijeđanje Hrvata u BiH zaslužuje kazneni progon!

ana boška ivanković sdp facebook

Dotična Ana Boška Ivanković svoju patološku mržnju dodatno je podebljala uz neznanje o osnovama povijesti i zemljopisa:

ana boška ivanković sdp facebook