darijo srna

Darijo Srna na Europskom prvenstvu odigrao je svoje posljednje veliko natjecanje za hrvatsku reprezentaciju, a sada je putem Instagrama zahvalio najvjernijim navijačima.

Srna je od 2004. neizostavni član hrvatske nacionalne vrste i do danas je upisao 134 nastupa i 22 pogotka. Uoči turnira u Francuskoj najavio je svoj oproštaj, a tijekom prvenstva preminuo mu je otac.

Desni bočni Šahtara nakon sahrane se vratio u reprezentaciju te je bez obzira na obiteljsku tragediju pružio sjajne predstave.

Nakon povratka objavio je emotivan post na društvenoj mreži.

“Dragi hrvatski navijači, neopisivo vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bih imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu… Kad bi se barem mjerili navijači, bili bismo prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska – zauvijek!”

Izvor: Sloboda.hr/tportal
Foto: Youtube