dr. oz prijevara doktor

Čitav niz uvreda upakiranih u humor, koji će možda neki ocijeniti kao politički nekorektan, iznesen je na račun dr. Oza u popularnom showu “Last Week Tonight”.

Bilo je samo pitanje vremena kada će slučaj dr. Oza postati i predmet ismijavanja. Nakon što je saslušan pred američkim Kongresom zbog obmanjivanja javnosti, o dr. Ozu ne prestaje se govoriti. S jedne strane javnosti se nude stručne analize njegovih savjeta, a s druge strane komičari koriste situaciju kako bi nasmijali svoju publiku.

Učinio je to i John Oliver u svojemu showu “Last Week Tonight” koji se emitira na HBO-u. Nakon što je prikazao neke od savjeta dr. Oza, poznati voditelj se zapitao: “Čudotvorno cvijeće? Jesi li ti liječnik ili trgovački putnik sa starog Zapada?!”

>>> Pokušao se našaliti s djevojkom, a ona skočila kroz prozor!? (VIDEO)

Naravno, ovo nije jedina zločesta dosjetka kojom je Oliver počastio popularnog doktora i dao svoje mišljenje o cijeloj situaciji. Na kraju je zaključio kako se dr. Oz uopće ne bi trebao nazivati doktorom kad već ljudima preporučuje bezvrijedne proizvode.

“Predstavljaš se kao doktor. Ako želiš i dalje promovirati takva sranja, to je u redu. Ali nemoj se onda nazivati dr. Oz. Nazovi svoju emisiju: Provjerite ova sranja s nekim tipom koji se zove Mehmet”, poručio je voditelj dr. Ozu čije je pravo ime Mehmet Cengiz Öz. Što je još izrekao John Oliver na račun dr. Oza, provjerite u video prilogu.

Izvor: tportal