Nakon poduže stanke i na novom mjestu, “Desničari u pubu” u Splitu ponovno kreću s radom. Od sada se nalazimo u Caffe baru “Lumen”, Ulica Fausta Vrančića 3 i veselimo se vašem dolasku na nove i aktualne teme.

Tema 12. “Desničara u pubu” u Splitu bit će “Prisila na zdravlje”.

Potaknuti nepomirljivim sukobom između pristalica i protivnika “novog normalnog”, odlučili smo suprotstaviti podatke i viđenja korona-krize te raspraviti o mjerama zaštite od pandemije koje se provode diljem svijeta.

Obradit ćemo sljedeće teme:

– nastanak virusa i medijsko predstavljanje;
– nužnost opreza ili širenja panike;
– psihologija mase;
– dosadašnja iskustva s pandemijama i epidemijama;
– je li farmacija u službi zdravlja ili novca;
– revolucionarna otkrića farmacije;
– poznate afere farmacije;
– državna represija ili građanska prava – smisao demokracije;
– uloga religijskih i svjetovnih ustanova.

========

“Desničari u pubu” je neformalno druženje na kojem se u opuštenoj atmosferi raspravlja o aktualnim društveno-političkim temama iz desne perspektive. Druženje je otvoreno za sve. Rasprave su moderirane, a teme se unaprijed biraju i najavljuju te svaki sudionik ima mogućnost predložiti temu budućih rasprava. Osnivač i organizator “Desničara u pubu” je politička stranka mladih Generacija obnove. Ako uz kriglu piva i politički nekorektno društvo želiš slobodno raspravljati, pridruži nam se u utorak, 12. listopada 2021. u 20:30 sati u Caffe baru Lumen, Ulica Fausta Vrančića 3, Split.