Politička stranka mladih Generacija obnove (GO) pokrenula je novi projekt pod nazivom Desničari u pubu. Radi se o neformalnom druženju koji se održava dva puta mjesečno u Zagrebu, a na kojemu se u opuštenoj atmosferi raspravlja o aktualnim društveno-političkim temama iz desne perspektive. Druženje je otvoreno za sve. Rasprave su moderirane, a teme se unaprijed biraju i najavljuju te svaki sudionik ima mogućnost predložiti temu budućih rasprava.

Prvo druženje “Desničara u pubu” održano je 14. veljače 2018. u zagrebačkoj Pivnici “Pinta”, a tema rasprave bio je Donald Trump. Raspravu, koja je trajala oko dva sata, moderirao je glasnogovornik Generacije obnove Leopold Rotim. Lepeza različitih stajališta i kuteva gledanja na aktualnog američkog predsjednika rezultirala je vrlo zanimivljivom i dinamičnom raspravom. Tijekom rasprave su se načele i druge teme koje zaslužuju zasebnu epizodu “Desničara u pubu”, tako da već postoji čitavi popis zanimljivih tema koje se obrađivati sljedećih tjedana, priopćili su iz GO-a.

Tema drugog druženja, koje će se održati u srijedu 28. veljače 2018. u 18 sati u Pivnici “Pinta”, biti će “Budućnost desnice u Hrvatskoj”. Opširniju najavu druženja, zajedno s konkretnijim pitanjima o kojima će se raspravljati te preporučenom literaturom, možete pročitati na službenoj Facebook stranici događaja.

Ako uz kriglu piva i politički nekorektno društvo želite slobodno raspravljati, pridružite nam se svaku drugu srijedu u Pivnici “Pinta” (Radićeva 3A, Zagreb), pozivaju iz Generacije obnove.

desničari u pubu, generacija obnove, pinta

desničari u pubu, generacija obnove, pinta

Izvor: Sloboda.hr/Generacijaobnove.hr